Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е в Хановер, където ще вземе

...
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е в Хановер, където ще вземе
Коментари Харесай

Борисов в Хановер за конгреса на ХДС

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов е в Хановер, където ще вземе присъединяване в 35-ия конгрес на Християндемократическия съюз (ХДС). Той е двудневен и се организира на 9 и 10 септември. Участието му в конгреса е по покана на ръководителя на ХДС Фридрих Мерц.

В рамките на конгреса Борисов ще вземе присъединяване в среща с ръководителя на фондация „ Конрад Аденауер “ доктор Норберт Ламерт. А също и с представители на дипломатическия корпус. В събота, 10.09.22г., ръководителят на Политическа партия ГЕРБ ще организира
среща с външнополитическия представител
на парламентарната група на ХДС/ХСС, Юрген Хард, както и с интернационалните представители, участващи в конгреса.

Сред тематиките, които ще се разискват, ще са провокациите, които предстоят пред Европа – войната в Украйна, енергийна рецесия, засиления миграционен напън.

Конгресът на ХДС провокира и непредвидени мнения в немската преса. Редица издания предвидиха, че през днешния ден влаковете сред Берлин и Хановер ще са „ изключително заети “ поради него. Както и че има голям късмет за среща с делегати в питката за последните свободни места.

Според неофициалните данни 110 членове на групата в Бундестага ще са измежду делегатите на конгреса, наброяващи общо 1001 души. Това провокира и проблеми, тъй като края на сесите в Бундестага е разгласен за 12.15 часа, а конференцията в Хановер стартира в 1.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР